Jägarexamen böcker och studiematerial

Din väg till jägarexamen - JÄGARTEORI.SE

Studiematerial Jägarexamen

Bli medlem hos JägarTeori.se och få tillgång till 1000+ teorifrågor uppdelat på 10 provkategorier. Använd böckerna JägarSkoleboxen eller Din väg till jägarexamen som ett komplement till www.jagarteori.se Lär dig teorin snabbt och effektiv läs mer och bli medlem du också på Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare.

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

jagarteorionlineJägarskolan böcker - komplett bokpaket

Jägarskolan är en lättläst lärobok som på ett enkelt sätt förmedlar de teoretiska kunskaper som krävs för att ta Jägarexamen. Jägarskolan är överskådlig och en komplett bok om vad blivande jägare bör känna till om jakt, djur, ekologik, viltvård, vapen och skytte. Allt fler väljer att kombinera Jägarskolans böcker med Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare, www.jagarteori.se Där blivande jägare kan göra svara på 1000 teorifrågor uppdelat på 10 provkategorier.

Jägarskoleboxen

För det rikliga och högklassiga bildmaterialet svarar jägarskoleboxen av några av Nordens bästa jakt- och naturfotografer och skickliga illustratörer. Resultatet har blivit en inspirerande och vacker bok som inte bara är av intresse för blivande jägare utan även för de som är mer erfarna och alla andra som också trivs i skog och mark. I Jägarboxen ingår huvudboken med ljudbok samt två pocketböcker; Lagen och Studiehandledningen. Ljudboken har mp3-format, bokpaketet är uppdaterat 2013, sjunde tryckningen - Jägarskoleboxen.jagarskolan

Boken - Din väg till jägarexamen

Din väg till jägarexamen är en komplett bok, jägarexamensbok med tillhörande ljudbok i MP3-format. Intresset för jägarexamen är på tillväxt och att ha en bra, pedagogisk bok är viktigt för studierna. Men allt fler väljer idag att istället plugga till jägarexamen online istället. Jägarteori.se Har blivit enormt populär bland unga jägare. Hos www.jagarteori.se så finns det massvis med utbildningsmaterial, tio provkategorier, 1000 teorifrågor och mycket mer som ger dig bästa möjliga förutsättningar för att klara av det riktiga kunskapsprovet för jägarexamen. 

I boken (Din väg till jägarexamen) hittar du allt från skytte, artkännedom, viltvård, jakt, ekologi, eftersök, vapen, samhälle, hundar, etik och moral till lagar och vad man gör efter skottet. Ett bra studiematerial för alla typer av studier är just vad Din väg till jägarexamen erbjuder oavsett om du läser i studiecirkel, på egen hand eller går en intensivkurs. Ett bra alternativ till böckerna är också att bli medlem hos www.jagarteori.se där det finns många provfrågor att göra som kan komma på det riktiga kunskapsprovet.

Varje kapitel i boken avslutas med frågor och svar för att testa dina kunskaper. Frågorna behandlar det kapitel du läst och det är enkelt att gå tillbaka för att hitta svaret på frågan om du skulle ha missat det.

Ljudbok i MP3

Ljudboken är ett viktigt komplement för att så många som möjligt ska kunna tillgodogöra sig all kunskap i boken. Det krävs förstås också att du som läser samtidigt följer med och tar del av bokens många bilder och faktarutor. Ladda hem förordet från boken och lyssna här.

Vart kan jag köpa Din väg till jägarexamen?

Boken Din väg till jägarexamen finns att köpa hos välsorterade bokhandlare och hos nätbokhandlare som Adlibris, Bokus, Bokia, CDON med flera. 
Ska du ta jägarexamen genom en studiecirkel, intensivkurs, Jägarteori.se, eller distanskurs kan boken i vissa fall ingå i kursavgiften. Ta reda på vad som gäller med din kursledare. 

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.