Jägaren

Jägarens förutsättningar

Hur hittade du hit till oss?

Bli medlem

För att utnyttja hela vår tjänst och få tillgång till hundratals provfrågor, utbildningsmaterial, videoklipp och ännu fler artpresentationer behöver du bli medlem.

Annonser

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

jägareSom jägare är det viktigt att du förstår naturens kretslopp och hur djur, växter och människor är en del av detta kretslopp. Det är viktigt att jakten bedrivs etiskt och utifrån naturens villkor. Precis som många andra naturtillgångar är viltet en tillgång som ska förvaltas som en förnyelsebar naturresurs och som jägare är det bra att komma ihåg att till jakträtten hör även skyldigheten att bedriva viltvård.

En god jägare behöver inte alltid ta med något hem efter en jaktdag, han har heller inte skjutit ett enda skott han ångrat i efterhand. Jaktlycka är inte synonymt med antalet skjutna eller fångade djur. Det är det sammanlagda positiva upplevelserna under en jakt och en dag i naturen som beskriver jaktlycka.

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!