Annonsera hos JägarTeori

Vill du eller ditt företag annonsera hos oss? JägarTeori besöks av mellan 1000-2000 personer varje månad. Öka ditt företags eponering, vi erbjuder flera annonseringsmöjligheter. Kontakta oss för mer information.

 

FacebookTwitterRSS Feedinstagram

Kontakta oss för annonserings förslag!

Vi svarar oftast inom 24 timmar.
Din Epost
Ämne
Meddelande
Anti-spam fråga. Vad blir 5+5=?

Varför annonsera hos oss?

Annonser hos JägarTeori - Vi når en stor och riktad publik. Annonser på vår sida ses av ungefär 1000–2000 gäster och medlemmar per månad. och alla har ett stort jaktintresse, så om du har en relevant produkt eller tjänst kan du vara säker på att du når ut till rätt publik.

Företagsnamn: JägarTeori Sverige

Telefon: 0709-943696

Godkänd för F-skatt

Bankgiro: 543-4932

Priser

Vi tar en fast avgift på 500 SEK per annons per månad (ex moms). Det tillkommer inga extra kostnader oavsett hur många klick eller visningar din annons får. Vi jobbar direkt med dig med att schemalägga och ladda upp dina annonser. Vi lägger manuellt in dina godkända annonser på vår sajt och kostnaden för denna service är inkluderad i annonsavgiften. Alternativt 2500 SEK ex moms för sex månader.

Kontakta oss för mer information!

Annonsplatser

Annons: Lillebror
Vi erbjuder en annonsplats på 200 x 200 px vilket är en standardstorlek på många annonsplatformar på internet så kanske du kan använda en annons som du redan har skapat. Annonsen visas i den vänstra kolumnen på en framträdande plats och är synlig på cirka 80% av JägarTeoris sidor, som är synlig för både gäster och medlemmar.

Annons: Storebror
Annonsplats 200 x 400 px vilket gör att ditt företag syns mer än de andra annonsörerna. Annonsen visas i den vänstra kolumnen på en framträdande plats och är synlig på cirka 80% av JägarTeoris sidor, som är synlig för både gäster och medlemmar.

Annons: Pappa
En stor banner högst upp på 5 specifika sidor (som du själv väljer) undantag för sidorna (Startsida,medlem,kontakt,Om oss,) Detta ger en enormt stor exponering, annonsen är det första gästen eller medlemmen sen när den besöker sidan.

Villkor Annonsering

Vilkor

  1. Vi älskar vår sajt och vi vill att våra läsare och medlemmar ska älska den också. Därför har vi satt upp några riktlinjer för annonserna för att skydda sajtens integritet. Men den goda nyheten är att ju mer våra läsare älskar oss, desto bättre är det för ert varumärke och er annonskampanj.
  2. Vi föredrar helt klart annonser för jaktrelaterade produkter eller tjänster eftersom det är av störst intresse för våra läsare, men de flesta andra produkter och tjänster är välkomna. Vi kan dock neka annonser som konkurerar med denna sida, våra andra webbplatser, är stötande eller som vi på annat sätt inte tycker är lämpliga för vår sajt.
  3. Vi tar bara emot jpg och png filer. För att behålla vår webbplats integritet accepterar vi inte flash, ljud, video, eller någon form av animation i annonserna.
  4. När en annons är publicerad kan inga ändringar i annonsen göras. Vi tar självklart bort en annons på er begäran, men alla pengar som betalats kommer att förverkas.
  5. Vi tar inte emot annonser med svart bakgrund eller skrikiga fluorescerande färger. Det kan göras undantag från denna regel om ert företags färger eller kampanj kräver detta, men JägarTeori Sverige förbehåller sig rätten att avvisa annonser som är i konflikt med vår design.
  6. Ni måste inneha rättigheterna till alla loggor, typsnitt och bilder som används i er annons.
  7. På begäran kan vi tillhandahålla statistik över visningar av er annons vid kampanjens slut, men annonsören får själv spåra klick på annonsen. Vi garanterar inte ett visst antal visningar. Ni får lägga in spårning i länken från er annons, men ingen kod kommer att läggas in på vår sajt.
  8. Er annons måste länka till samma domän som annonseras. Du kan inte länka till en annan sida än den som annonseras.
  9. Ordningen på annonser slumpas fram automatiskt varje gång en sida laddas. Men vi garanterar att er annons alltid kommer att synas.

Vad säger våra kunder om oss?

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare.

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!