Nöjda Kunder

Vi gör det enkelt att klara av kunskapsprovet!

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare
Vi på JägarTeori är stolta över att ha hjälpt flera jaktintresserade att klara av kunskapsprovet. Se vad våra kunder har att säga om oss!

Kunderna berättar

Är du nöjd med vår tjänst eller har synpunkter? Skicka då gärna in det till oss på mejl eller kommentera på vår Facebook sida. Vi förbättrar vår tjänst konstant, lägger till nya funktioner och uppdaterar sajten så allt är aktuellt med dagens regler och bestämmelser.

1

"Ett måste för alla blivande jägare. Det blir inte mycket bättre än så här. Köp."

2

''Har lärt mig hur mycket som helst. Och perfekt att kunna testa sig själv allteftersom man läser i boken också. Utan tvekan värd varenda krona.''

3

''Kanon bra komplement till den vanliga kurs literaturen! Ger en perspektiv på vad som behöver hårdtränas!''

4

''Jag kände att det blev rörigt med alla arter speciellt fåglarna men JägarTeori gjorde att jag lärde mig urskilja de olika fåglarna genom att göra deras prov. Rekommenderas för er som också hade samma problem som mig''

Vad tycker våra kunder om oss?

Jägarexamen teorifrågor

Bli medlem och öva på hundratals provfrågor, som är framtagna för jägarexamen. Du lär dig allt som berör jakt, djur och natur på ett snabbt, effektivt och roligt sätt. Kunskapsprovet idag är ganska komplext och vissa har svårt att ta jägarexamen, du ska kunna särskilja på arter, hona eller hane och dessutom kunna hantera ditt vapen på ett säkert sätt.  JägarTeori används dessutom av ett flertal jaktskolor runt om i landet som lär ut jägarexamen.

Vad säger våra kunder om oss?

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst

JägarTeori innehåller upp till 1000 teorifrågor som är väldigt lika frågorna på det riktiga provet. För att uppmuntra djupinlärning så har alla frågor en tillhörande förklaringsruta som ger mer detaljerad information på ämnet eller förklarar varför rätt svar är och rätt och varför fel svar är fel.

Jägarexamen online innehåller även lättläst teorisammanfattning uppdelad i åtta kapitel du behöver lära dig, ett omfattande viltuppslagsverk med massor av artpresentationer samt detaljerad provstatistik!

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare.

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!