Om oss

Slipp tjocka och tråkiga teoriböcker!

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare

Vad är JägarTeori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen. JägarTeori används dessutom av flera jaktskolor runt om i landet.

Vår Vision

Grundtanken med jagarteori.se är att alla, oavsett inkomst, ska kunna plugga på inför provet till Jägarexamen. Men även att jaktintresserade och erfarna jägare ska kunna underhålla sina teoretiska kunskaper, inte bara de praktiska, som ofta är fallet när jaktlagen träffas på skjutbanan innan jaktsäsongen.

Vad säger våra kunder om oss?

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare.

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!