Samarbetspartners

Samarbeta med oss vi är öppna för olika förslag!

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare

Vad är JägarTeori?

JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen. JägarTeori används dessutom av flera jaktskolor runt om i landet.

Varför samarbeta?

Genom ett samarbete så ser vi goda möjligheter att öka varandras exponering genom tex. Länkutbytning, Rekommendationer och bilder. Vi ser helst ett samarbete med företag, bloggare och föreningar inom jakt och natur men kan vara öppna för andra förslag också.

Militärrabatt

Militärrabatt erbjuder förmånliga rabatter till Svensk militär personal. Kravet för att ta del av rabatterna är att man är hel-/deltidsanställd, värnpliktig, tillhör hemvärnet eller någon av frivilligorganisationerna knutna till Försvarsmakten.
www.militarrabatt.se

Samarbetspartners

Ta hjälp av våra pedagogiska videos, övningar och diskussioner för att lyckas bättre med din mattekurs. Gör som över 30 000 andra, använd våra heltäckande kurser för att förenkla dina mattestudier. --> Gå till hemsidan.

Följ Harjägaren Anders! --> Gå till hemsidan

Vad säger våra kunder om oss?

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare.

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!