Jaktskolan

Lär dig om djurens anatomi och skottets påverkan!

Välkommen till JägarTeoris jaktskola. Här får du möjlighet att provskjuta på olika djur och läsa om konsekvenserna av din träff samt lära dig en del om djurens anatomi. Välj djur nedan:

OBS spelet kräver att du har (Flash Player) neddladat på din dator. Har du inte det kan du Ladda ner det här.

Välj ett djur!

Välj ett djur nedan för att starta jakten! (öppnas i nytt fönster.)

Älg

Älg

Rådjur

Rådjur

Björn

Björn

Vildsvin

Vildsvin

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst

JägarTeori innehåller upp till 1000 teorifrågor, hundratals artpresenationer, neddlaningsbart utbildningsmaterial och videoklipp. För att uppmuntra djupinlärning så har alla frågor en tillhörande förklaringsruta som ger mer detaljerad information på ämnet eller förklarar varför rätt svar är rätt och varför fel svar är fel.

Jägarexamen online innehåller även lättläst teorisammanfattning uppdelad i åtta kapitel du behöver lära dig, ett omfattande viltuppslagsverk med massor av artpresentationer samt detaljerad provstatistik och mycket, mycket mer!

JägarTeori - Sveriges smartaste utbildningstjänst för blivande jägare

Vad är jägarteori?

Ett medlemskap hos oss innehåller allt du behöver kunna för att klara av teoriprovet för jägarexamen. JägarTeori är Sveriges i särklass mest använda, innehållsrika och smartaste utbildningstjänst för blivande jägare som ska ta jägarexamen och för mer erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper inför jaktsäsongen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Sök på webbplatsen